ABC Nova kiest Legaltree als juridisch partner

ABC Nova heeft Legaltree gekozen als vaste partner voor juridische dienstverlening. Legaltree gaat ABC Nova versterken bij de behandeling van complexe juridische vraagstukken rond het realiseren van optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Met Legaltree als specialistisch advocatenkantoor in vastgoed-, huur- en aanbestedingsrecht en in andere rechtsgebieden, verzekert ABC Nova haar relaties van directe toegang tot advocaatdiensten. ABC Nova brengt praktijkervaring in bij vraagstukken van Legaltree.

“Om up-to-date te blijven, om iedere dag de lat weer een stuk hoger te leggen en verder te bouwen aan onze kennis, ervaring en service, heb je professionele partners nodig. Legaltree is een advocatenkantoor, dat exclusief uit partners bestaat; advocaten met meer dan 10 jaar ervaring. Legaltree vormt met haar unieke expertise een bijdrage aan onze kwaliteitsdiensten”, stelt mr. Richard de Boer MRE, vastgoedjurist van ABC Nova.

“We zijn er trots op dat we ABC Nova en haar relaties duurzaam mogen ondersteunen. De innovatieve visie van ABC Nova sluit perfect aan op Legaltree. Ook wij geloven in de kracht van synergie tussen organisatie, mens en omgeving”, stelt Christine van den Berg, partner van Legaltree .

Uitdagend
Het praktisch en juridisch begeleiden en behartigen van belangen vormt een essentieel onderdeel van de voorbereidende planvorming, projecten en activiteiten van ABC Nova. Het is de uitdaging om dit kwalitatief hoogwaardig uit te voeren, met inachtneming van de belangen van opdrachtgevers en hun wederpartijen.

Over ABC Nova, Richard de Boer
ABC Nova is sinds november 2013 de nieuwe naam van de fusiepartners Smitshoek Melles & Partners en ABC Management Groep. De letters ABC geven aan dat de organisatie over een solide traditionele basis van expertise en ervaring beschikt; Nova staat voor vernieuwing, inspiratie en synergie. ABC Nova organiseert optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen. Jaarlijks organiseert zij ‘De Gouden Kikker Award’: een prijs die de ontwikkeling van duurzaam bouwen stimuleert.

Richard de Boer, vastgoedadviseur en -jurist en  is specialist in op het terrein van juridische vraagstukken rond ontwikkeling en verkoop van vastgoed, alsmede met betrekking tot het tot stand komen van bouw- en aannemingsovereenkomsten. Hij heeft aanzienlijke ervaring met de praktische, organisatorische en juridische aspecten van aanbesteding. “Het is van groot belang altijd evenwicht te bereiken tussen recht en praktijk”, aldus Richard de Boer, “de klant wil zijn doel bereiken, en wij ondersteunen daarbij met kennis en ervaring”. Zie voor meer informatie: www.abcnova.nl