Antoinette Collignon ontvangt International Award

Legaltree-advocaat Collignon ontvangt International Award

Woensdag 31 juli – San Francisco: De Amerikaanse Association for Justice (AAJ) heeft mr. Antoinette Collignon, partner van het advocatenkantoor Legaltree, onderscheiden met de ‘International Trial Lawyer Leadership Award’. De uitreiking vond plaats op 22 juli tijdens het jaarlijkse congres van de AAJ in San Francisco en werd toegekend vanwege haar belangrijke bijdragen op het gebied van aansprakelijkheids- en letselschaderecht in Europa.

‘Antoinette Collignon heeft veel betekend voor het rechtsgebied binnen Europa, zowel door haar internationale praktijk als letselschadeadvocaat, als in haar rol van voorzitter van PEOPIL, de Europese vereniging voor letselschadeadvocaten’, stelde Mary Alice McLarty, voorzitter van de AAJ.

Collignon heeft met name veel kennis van en ervaring met grensoverschrijdende zaken waarbij zij als partner van Legaltree nauw samenwerkt met andere gerenommeerde advocatenkantoren in Europa en de Verenigde Staten. ‘Zij stond aan de basis van de in 1997 opgerichte Europese vereniging voor letselschadeadvocaten (PEOPIL), waarvan zij sinds 2009 de eerste Nederlandse en ook eerste vrouwelijke president is. Collignon verbindt mensen, initiatieven en kennis. Ook geeft zij regelmatig lezingen over ons rechtsgebied tijdens congressen en seminars van internationale organisaties’, aldus McLarty.