Antoinette Collignon bij BNR en in Telegraaf over MH17-ramp

‘Het zal nog enige jaren duren voordat het echt helder is aan wie welke aansprakelijkheid toegeschreven kan worden. Veel belangrijker is nog, dat er recht wordt gedaan voor de nabestaanden’, aldus Antoinette Collignon in Juridische Zaken van BNR. Zij schreef direct na de MH17-ramp een notitie voor de Vereniging van Letselschadeadvocaten en stond tevens de Telegraaf te woord.

Luister mee op BNR

U kunt haar toelichting in de uitzending van BNR beluisteren via deze link. Het interview met Antoinette start na 11 minuten in de uitzending.

Lees de Juridische notitie voor LSA

Over de aansprakelijkheidsissues heeft Antoinette voor de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA) de verhelderende notitie ‘MH17-Ramp: een aantal juridische vragen’ samengesteld. Lees hier.

Interview Telegraaf

Als internationaal expert in aansprakelijkheid en letselschade, heeft Antoinette ook een toelichting gegeven in De Telegraaf. Voor een Pdf van deze notitie, klikt u hier.

Samenwerking met Shine

Antoinette werkt nauw samen met het gerenommeerde Australische kantoor Shine dat een aantal Australische slachtoffers bijstaat.