Legaltree zoekt kantoor-/operationeel manager

Legaltree is een advocatenkantoor dat de krachten bundelt van 27 ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende partners die gewend zijn topprestaties te leveren. Dat doen zij in een omgeving waarin samenwerking en synergie even belangrijk zijn als ondernemerschap.

Om de verdere ontwikkeling van Legaltree waar te maken, is het hoofdkantoor van Legaltree in Leiden op zoek naar een kantoor-/operationeel manager (36-40u).

Functie-omschrijving

Als kantoor-/operationeel manager neem je de dagelijkse leiding van de B.V. op je, en ondersteun je de twee oprichters. In deze verantwoordelijke en uitdagende baan ben je de ”linking pin” tussen de directie en de leveranciers en partners van Legaltree. In de rol van kantoor-/operationeel manager neem jij het initiatief in het uitvoeren van de strategische doelstellingen, die je rechtstreeks met de directie afkaart. Je stuurt een parttime junior office manager aan.

Daarnaast behoren tot je werkzaamheden: het onderhouden van de website, het van a-tot-z organiseren van cliëntendagen, evenementen en partnerweekenden, het monitoren van de B.V.- administratie, het onderhouden van contacten met de Nederlandse Orde van Advocaten, profilering van Legaltree op het gebied van social media, het maken van kantoorbrochures en ben je verantwoordelijk voor ICT-zaken.

De kantoor-/operationeel manager schakelt continu tussen strategie, organiseren en managen.

Profiel.

De functie van kantoor-/operationeel manager bij Legaltree is zeer veelzijdig, waarbij je zowel strategisch als operationeel bezig bent om de verdere ontwikkeling van het merk Legaltree verder uit te bouwen en de directie en partners van Legaltree optimaal te ondersteunen. Voor deze functie zoeken we een kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau, eentje die dienstverlenend en een aanpakker is. Essentieel in deze functie is strategisch inzicht, uitstekende communicatieve vaardigheden, planningsvaardigheden, daadkracht, doorzettingsvermogen, creativiteit in het vinden van oplossingen en oog voor kwaliteit. Onze kandidaat is bij voorkeur op zoek naar een fulltime dienstverband en ervaring met werken in de advocatuur is een pre.

Wat biedt Legaltree?

Wij bieden de kans om je persoonlijke ambitie waar te maken, in lijn met de ontwikkeling van Legaltree. We bieden een prettige informele werksfeer en een aantrekkelijke salariëring (afhankelijkvan ervaring, tussen € 4.000,- en € 5.000,- bruto), waarbij deels vanuit huis werken tot de mogelijkheden behoort.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Alexandra van Kleeff (06 5179 4181). Jouw sollicitatie, inclusief motivatie, kun je sturen naar info@legaltree.nl.