Mark Lim is toegetreden als partner bij Legaltree

Mark Lim (1975) is toegetreden als partner bij Legaltree. Mark is sinds 2001 specialist in civiel bouwrecht. Hij stapt over van het Haagse advocatenkantoor BarentsKrans N.V., waar hij partner was van de sectie vastgoed.

Mark Lim heeft een grote expertise op het gebied van zowel de Grond-, Weg- en Waterbouw als de Burgerlijke & Utiliteitsbouw. Zijn specialisme ligt niet alleen in het procederen in uiteenlopende bouwgeschillen (voor de burgerlijke rechter en voor arbitrage instituten), maar ook in het adviseren over uiteenlopende overeenkomsten (zoals traditionele en geïntegreerde aannemingsovereenkomsten, architectenovereenkomsten en overeenkomsten met adviseurs).

Mark was sinds 2010 verbonden aan het Haagse advocatenkantoor BarentsKrans N.V. Daaraan voorafgaand was hij werkzaam bij Severijn Hulshof Advocaten en CMS Derks Star Busmann N.V. Mark Lim adviseert, treedt op en procedeert namens aannemers, opdrachtgevers, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

‘Mark is een bijzonder gespecialiseerde advocaat met ruim 13 jaar ervaring in zijn rechtsgebied. Hij behoort zonder twijfel tot de top in zijn specialisme’, stelt Sander Oorthuys, mede-oprichter van Legaltree, die deze versterking voor de praktijkgroep Bouwrecht, Vastgoed en Huur bij Legaltree verwelkomt.