Publicatie Legaltree in toonaangevende internationale gids over auteursrecht

De actuele stand van zaken op het gebied van het auteursrecht in Nederland is recent vastgelegd door Legaltree-partners Marjolein Driessen en Olav Schmutzer in The International Comparative Legal Guide to: Copyright 2015.

Juridische experts uit 23 landen/jurisdicties werden geselecteerd om bij te dragen aan deze gids, die wordt uitgegeven door Global Legal Group Ltd te Londen. Op basis van 31 vragen – verdeeld over zeven thema’s – wordt het auteursrecht vanuit verschillende rechtssystemen bezien.

Driessen en Schmutzer zijn benaderd voor het Nederlandse aandeel. U kunt hun Engelstalige bijdrage vinden op:
http://www.iclg.co.uk/practice-areas/copyright/copyright-2015/netherlands
of klik hier voor de PDF-versie .

Legaltree en kennis
Als vooruitstrevend kantoor delen partners van Legaltree relevante kennis pro-actief met de markt. The International Comparative Legal Guide to: Copyright 2015 biedt actuele en praktische vergelijkende juridische informatie over het auteursrecht op basis van een Vraag & Antwoord-formaat. De gids biedt zo een goede vergelijking tussen verschillende juridische systemen wereldwijd. Wilt u op de hoogte gehouden worden van relevante juridische kennis op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, zoals het auteursrecht, meldt u dat dan bij Olav.Schmutzer@legaltree.nl of marjolein.driessen@legaltree.nl

Over de auteurs:
http://www.iclg.co.uk/firms/legaltree/olav-schmutzer  
http://www.iclg.co.uk/firms/legaltree/marjolein-driessen