Vacature Office Manager

Legaltree – Quality is personal

Legaltree is een advocaten- en notariskantoor dat de krachten bundelt van 28 ambitieuze, positief ingestelde en ondernemende partners die gewend zijn topprestaties te leveren. Dat doen zij in een omgeving waarin samenwerking en synergie even belangrijk zijn als ondernemerschap.

Om de verdere ontwikkeling van Legaltree waar te maken, is het hoofdkantoor van Legaltree in Leiden op zoek naar een office manager (40u).

Functieomschrijving

Als office manager neem je de dagelijkse leiding van de B.V. op je en ontzorg je de twee directeuren. In deze verantwoordelijke en uitdagende baan ben je de “linking pin” tussen de directie, leveranciers en partners van Legaltree voor de facilitaire en organisatorische zaken. In de rol van office manager neem jij het initiatief in de uitvoering van de strategische doelstellingen, die je rechtstreeks met de directie afkaart. Je fungeert als hoofd opleidingen van het interne opleidingsinstituut. Je stuurt een administratief medewerker en de parttime junior office managers aan.

Daarnaast behoren tot je werkzaamheden: het beheer van de agenda’s van de directie, het up-to-date houden van de website, de organisatie van opleidingsbijeenkomsten, cliëntendagen, evenementen en partnerweekenden, de monitoring van de B.V.- administratie, de ondersteuning van de door Legaltree ingestelde commissies van partners, de contacten met de Nederlandse Orde van Advocaten, de verdere ontwikkeling van de communicatiestrategie van Legaltree inclusief de profilering van Legaltree op het gebied van social media. Verder ben je verantwoordelijk voor ICT-zaken samen met de externe ICT leverancier(s). Ten slotte ben je het eerste aanspreekpunt voor de partners: jij beantwoordt al hun vragen of zorgt dat ze bij de juiste persoon terecht komen.

De office manager schakelt continu tussen operatie, management en strategie.

Profiel

De functie van office manager bij Legaltree is veelzijdig, waarbij je zowel strategisch als operationeel bezig bent met de verdere ontwikkeling van het merk Legaltree en de ondersteuning van de directie en partners van Legaltree. Voor deze functie zoeken we een kandidaat met minimaal HBO werk- en denkniveau die dienstverlenend en stressbestending is. Essentieel in deze functie is strategisch inzicht, uitstekende communicatieve vaardigheden, planningsvaardigheden, daadkracht, doorzettingsvermogen, creativiteit in het vinden van oplossingen en oog voor kwaliteit. Onze kandidaat is zorgvuldig, resultaatgericht, wil zelfstandig werken, houdt van afwisselend werk, kan goed schakelen, heeft humor en kan relativeren.

Wat biedt Legaltree?

Wij bieden de kans om je persoonlijke ambitie waar te maken, in lijn met de ontwikkeling van Legaltree. We bieden een prettige informele werksfeer binnen een kleine organisatie en een aantrekkelijke salariëring (afhankelijk van ervaring, tussen € 3.200,- en € 4.200,- bruto) met 8% vakantiegeld. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Leiden. Uitgangspunt is een dienstverband van een jaar op fulltime basis met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het voorleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jennifer Schreurs (office manager, jennifer.schreurs@legaltree.nl, 088 040 21 01). Jouw sollicitatie, inclusief motivatie, kun je sturen naar info@legaltree.nl.