Kies een advocaat die er voor u persoonlijk is.

In een wereld die verandert, is het tijd voor een vernieuwende aanpak van de advocatuur. Legaltree is een kantoor met uitsluitend partners, met minimaal tien jaar ervaring bij advocatenkantoren in de top van de Nederlandse markt. Onze partners zijn erkende specialisten op hun rechtsgebied. Wij treden op voor cliënten in de zakelijke en publieke sector. 

 

 

Contact

E info@legaltree.nl

T +31 (0)88 040 21 00

 

Legaltree Leiden

Rapenburg 83
2311 GK Leiden
Postbus 4023
2301 RA Leiden

Legaltree Amsterdam

Olympisch Stadion 24-28
1076 DE Amsterdam
Postbus 4023
2301 RA Leiden

Legaltree Rotterdam

Blaak 555
Unit 24.01
3011 GB Rotterdam

Tarieven

Flexibel in aanpak, transparant in kosten

Met Legaltree werkt u op een flexibele basis samen. Wilt u een advocaat inschakelen per dag, per dagdeel, per uur of eventueel op projectbasis? In overleg is veel mogelijk.

Onze manier van werken maakt een scherpe tariefstelling mogelijk. Zeker als u ook de kwaliteit van het advies en de snelheid van werken meerekent. Onderaan de factuur zoekt u tevergeefs naar kantooropslag en andere ‘verborgen’ kosten die de tarieven alleen maar vertroebelen. U betaalt bij Legaltree alleen de werkelijk gemaakte kosten. Wij houden het – net als u – liever transparant.

Niet alleen achteraf, maar ook van tevoren. Wilt u vooraf weten wat de inzet van een gespecialiseerde advocaat u kost? Dan bestaat de mogelijkheid om voor (een deel van) een project of procedure een fixed fee af te spreken.