Partner worden

Als partner bij Legaltree ben jij degene die bepaalt hoe het werk gedaan moet worden – zonder stagiairs, zonder medewerkers, zonder kantoorpolitiek. Je gaat als ondernemer aan de slag, werkt regelmatig nauw samen met andere partners en krijgt steeds de ondersteuning die je nodig hebt om je praktijk te kunnen voeren. Achter de schermen is alles professioneel geregeld, van de administratie tot en met de communicatie.

Praktijkgebieden

Wij staan altijd open voor de interesse van zeer ervaren advocaten. Op dit moment geldt dat voornamelijk voor Aanbestedingsrecht, Bestuursrecht en Corporate Finance.

De drie eigenschappen van onze partners

Drie eigenschappen vind je terug bij al onze partners: Ondernemend, slagvaardig en efficiënt. 

Simona:

“Je kunt maar beter een beetje plezier maken, toch?”

Lees verder

Bart:

“Elke dag ben ik flexibel in de keuzes die ik maak”

Lees verder

Otto:

“Ik ben veel meer inhoudelijk met mijn vak bezig”

Lees verder

Zelf partner worden?

Neem direct contact op met Sander Oorthuys, die je graag meer informatie geeft over Legaltree.

sander.oorthuys@legaltree.nl

+31 6 15 44 99 72

Ondernemend

Bij Legaltree krijg je de kans om te doen waar je goed in bent: cliënten adviseren op jouw praktijkgebied(en). De focus ligt alleen op het leveren van het beste werk. En dat doe je samen met gelijkgestemde advocaten die net als jij ervaren en deskundig zijn. Jij bent degene die bepaalt hoe het werk gedaan moet worden – zonder stagiairs, zonder medewerkers, zonder kantoorpolitiek. Je bent zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten. Partner worden bij Legaltree betekent ook dat je zelf de regie houdt over je werktijden.

Slagvaardig

Als advocaat van Legaltree heb je een ander contact met opdrachtgevers. Je bent hun eerste aanspreekpunt. Je beantwoordt zelf de vragen die anders door een stagiair werden voorbereid. Die aanpak vergroot je betrokkenheid. En daarmee de voldoening die je uit je werk haalt, want door de korte lijnen kun je problemen bij cliënten vóór zijn. Veel meer dan bij een traditioneel kantoor heb je het gevoel dat je relevant bent voor je cliënten.

Efficiënt

Door onze organisatiestructuur zijn onze uurtarieven concurrerend. Jouw manier van werken doet de rest: toegespitst, proactief en praktijkgericht. Die efficiëntie is niet alleen een bijzondere kwaliteit van Legaltree, maar vooral van jou. Zo wordt het nóg makkelijker om je praktijk te ontwikkelen.

Zelf partner worden?

Neem direct contact op met Sander Oorthuys, die je graag meer informatie geeft over Legaltree.

sander.oorthuys@legaltree.nl

+31 6 15 44 99 72