Marjolein Westerbeek treedt toe als partner bij Legaltree

Legaltree

1 september, 2015

Author not found.

Marjolein Westerbeek (1980) is op 1 september 2015 toegetreden als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Zij is gespecialiseerd in individueel en collectief (internationaal) arbeidsrecht. Westerbeek stapt over van Kennedy Van der Laan in Amsterdam, waar zij sinds 2004 advocaat arbeidsrecht was en overwegend grote werkgevers adviseerde. Bijzondere focus ligt op (internationale) reorganisaties, collectief ontslag en vraagstukken met betrekking tot gelijke behandeling.

Marjolein Westerbeek over haar overstap: ‘Ik vond het tijd om na ruim tien jaar mijn gezichtsveld te verruimen. Dan ga je op zoek naar een omgeving waar je kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Legaltree is een kwalitatief hoogstaand en professioneel kantoor met een structuur die zich kenmerkt door hoge betrokkenheid van de partners en een focus op direct en persoonlijk contact met de cliënt. Daar ligt ook mijn hart en mijn kracht. Het motto ‘quality is personal’ is voor mij veelzeggend. Bovendien spreekt het ondernemerschap in combinatie met samenwerking met andere gerenommeerde partners op verschillende rechtsgebieden mij aan. Een uitstekende basis om ook grotere cliënten professionele, persoonlijk en full service te kunnen bieden.’

Sander Oorthuys: ‘We zijn bijzonder blij met haar komst. Marjolein neemt niet alleen veel ervaring en talent met zich mee, maar ze geeft ook invulling aan onze ambitie om alle posities dubbel of driedubbel te bezetten. Met haar komst hebben we drie specialisten in de praktijkgroep arbeidsrecht. Waarmee we onze relaties niet alleen topkwaliteit maar ook topcontinuïteit kunnen garanderen’.cpt?