Tamara Novakovski partner bij Legaltree

Redactie LegaltreeLegaltree

1 februari, 2017

Author not found.

Tamara Novakovski (1978) is per 1 februari 2017 toegetreden als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Zij is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht. Novakovski stapt over van Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn in Den Haag, waaraan zij sinds 2005 als advocaat verbonden was, en werkte voor ondermeer ministeries, lagere (semi-)overheden, verzekeraars en bedrijven, waaronder beursgenoteerde vennootschappen.

Tamara Novakovski over haar overstap: Na elf mooie jaren bij Pels Rijcken kwam bij Legaltree alles samen waarmee ik een nieuw hoofdstuk in mijn carrière wil vullen. Om te beginnen de vrijheid om zelfstandig en naar eigen inzicht mijn praktijk op het gebied van aansprakelijkheid, schade en litigation in te vullen en uit te bouwen. Verder de mogelijkheid om in samenwerking met gerenommeerde partners juridisch-inhoudelijk uitdagende zaken voor interessante cliënten te behandelen en tot slot een professionele omgeving waar kwaliteit en service worden gecombineerd met flexibiliteit en een persoonlijke aanpak.

Sander Oorthuys, een van de initiatiefnemers van het in 2008 opgerichte Legaltree: ‘We zijn bijzonder blij met haar partnerschap. Een echte aanwinst. Tamara’s vermogen om zich te verplaatsen in de positie en belangen van alle betrokken partijen maakt haar tot een advocaat die zich onderscheidt. Haar komst is niet alleen een kwalitatieve impuls, maar is ook belangrijk uit oogpunt van groei en continuïteit. De sectie aansprakelijkheidsrecht is nu, samen met Antoinette Collignon, weer op volle sterkte.

Over Legaltree

Legaltree wordt gevormd door 23 partners die – individueel en als team – maatwerk leveren aan nationale en internationale cliënten. Legaltree bestaat exclusief uit advocaten met minimaal 10 jaar ervaring. Legaltree heeft vanaf de start in 2008 een unieke organisatiestructuur en -cultuur, waarin de vrijheid om te excelleren voor de advocaten en persoonlijk contact met de cliënten centraal staan. Legaltree garandeert cliënten 100% aandacht op partnerniveau en verzekert een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Legaltree streeft naar de hoogste klanttevredenheid in Nederland en werkt onder het motto ‘Quality is personal’.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Legaltree, Mr. A. Oorthuys, Rapenburg 83, 2311 GK Leiden / Postbus 4023, 2301 RA Leiden, sander.oorthuys@legaltree.nl, www.legaltree.nl, tel.: 088 040 21 02.

cpt?