Christine van den Berg nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Woonstede

Christine Van den BergLegaltree

19 januari, 2015

Author not found.

Mr Christine van den Berg is per 1 januari 2015 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van woningcorporatie Woonstede in Ede. Van den Berg is advocaat-partner bij Legaltree en is sinds 1 januari 2013 lid van de Raad van Commissarissen. Ze volgt Harry Rijken op die vertrekt wegens het verstrijken van de maximale zittingstermijn.

Over Woonstede

Woonstede is de Nederlandse woningcorporatie in de regio West-Veluwe-Vallei. De stichting bestaat sinds 1 januari 1992. Woonstede bezit 9.000 woningen die worden aangeboden in de gemeenten Ede, Woudenberg, Scherpenzeel en Wageningen. Er werken 150 mensen.

Christine van den Berg is vereerd met de benoeming: ‘De woningcorporatie als instituut is zeker in deze tijd sterk in beweging, hetgeen moeilijk als uitdagend is. De opgave voor Woonstede is om het doel betaalbare huisvestiging voor haar doelgroep goed voor ogen te houden en zich aan te passen aan de nieuwe situatie zonder met alle winden mee te waaien. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’

Christine van den Berg is sinds begin 2000 advocaat en specialist in vastgoed-, huur- en aanbestedingsrecht. Zij is partner bij Legaltree. 

 

cpt?