Antoinette van Beest-de Mul nieuwe partner bij Legaltree

Antoinette van Beest-de Mul is op 1 januari 2018 toegetreden als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Zij werkt op het gebied van het ondernemingsrecht en heeft zich gespecialiseerd in fusies en overnames, joint ventures en private equity gerelateerde transacties. Naast het MKB adviseert zij ook middelgrote en grote (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen op het gebied van vennootschapsrecht. Van Beest werkte sinds 2009 bij  Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen waarvan de laatste vier jaar als Executive Director Corporate, M&A.

Antoinette over haar overstap: ‘Ik hecht veel waarde aan het onderhouden van langdurig zakelijke relaties met cliënten met verschillende achtergronden. Daarbij spelen vertrouwen en loyaliteit een belangrijke rol. Dat komt de vaak gecompliceerde zaken waarin ik adviseer ook beslist ten goede. Om op die manier te kunnen werken, moet je zo dicht mogelijk op de bal zitten. Bij Legaltree kan dat. Het credo ‘Quality is Personal’ is mij op het lijf geschreven.  En dat in een hecht team met 25 gelijk gestemde geesten’.

Sander Oorthuys, een van de initiatiefnemers van het in 2008 opgerichte Legaltree: ‘We zijn zeer blij met de komst van Antoinette. Naast een gerenommeerd advocaat is zij ook een echte business advisor met een uitstekende staat van dienst.  Maar we zijn ook blij omdat Legaltree opnieuw in staat is gebleken om een advocaat van het hoogste kaliber aan zich te binden. Dat zegt iets over het kantoor. En uiteindelijk zijn het onze cliënten die daar van profiteren.’