Vacature partner IE

Redactie Legaltree

14 juni, 2024Ben jij onze nieuwe partner IE?

Heb jij een bloeiende IE-praktijk die je op een ondernemende manier verder wil uitbouwen? Kun je werken op partnerniveau en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan komen we bij Legaltree graag met je in contact. Legaltree is een toonaangevend advocatenkantoor met een eigentijdse werkwijze. Naast meer dan 20 specialismen bieden we ook notariële dienstverlening aan de (inter)nationale cliënten van onze partners.

Op korte termijn willen we ons IE-team uitbreiden met een in soft IE- en/of octrooirecht gespecialiseerde partner. Heb jij naast deze specialisatie meer dan 10 jaar ervaring bij een gerenommeerd kantoor? Kom dan eens bij ons praten over partner worden bij Legaltree.

Over Legaltree

Legaltree heeft een bijzondere structuur: bij ons werken alleen gespecialiseerde partners die zelf ondernemen in een innovatieve – digitale – setting. Achter de schermen is alles daarbij perfect geregeld, van administratie tot communicatie. Het resultaat: korte lijnen, efficiënte full service op hoog niveau, een super collegiale sfeer en 100% persoonlijke aandacht voor cliënten.

Zet de stap

Neem gerust contact op met Marjolein Driessen of Sander Oorthuys. Zij geven je graag meer informatie over de vacature en de procedure.Marjolein Driessen

Partner IE & Reclame

M +31 6 11 60 52 81
marjolein.driessen@legaltree.nl

Sander Oorthuys

Partner/Directie

M +31 615 44 99 72
sander.oorthuys@legaltree.nlOver de auteur


Redactie Legaltree