Legaltree breidt uit met specialist gezondheidsrecht Danielle Zwartjens

Danielle ZwartjensRedactie Legaltree

31 oktober, 2022

Advocatenkantoor Legaltree breidt per 1 november 2022 uit met de komst van een nieuwe partner: Danielle Zwartjens. Danielle is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht alsook in medische aansprakelijkheid. Zij legt zich met name toe op tuchtzaken, calamiteiten, IGJ-trajecten, samenwerkingsgeschillen, medische aansprakelijkheid en medisch strafrecht. 

Sander Oorthuys, managing partner van Legaltree, is verguld met de komst van Danielle Zwartjens: ‘Door toevoeging van de ruime kennis en ervaring van Danielle aan ons kantoor geven we een krachtige impuls aan onze gezondheidsrechtpraktijk.  Onze zorgcliënten zullen zich bij Legaltree nog beter geholpen kunnen voelen.’

Danielle Zwartjens: ‘Bij Legaltree kan ik mijn cliënten heel persoonlijk bijstaan en word ik omringd door ervaren partners met expertise op andere rechtsgebieden waar dat nodig is.’

Over Danielle Zwartjens

Danielle is advocaat sinds 2003. Laatstelijk was zij verbonden aan Nysingh.

Danielle treedt op voor raden van bestuur van zorgaanbieders, maar ook voor MSB’s, medisch specialisten en overige individuele zorgverleners (al dan niet BIG-geregistreerd).  

Meer informatie over Danielle is te vinden op haar persoonlijke pagina.

Over de auteurs


Danielle Zwartjens

Danielle Zwartjens is gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en het medisch aansprakelijkheidsrecht. Danielle treedt op voor onder meer de raden van bestuur van zorginstellingen, maar ook voor MSB’s, medisch specialisten en overige individuele zorgverleners (al dan niet BIG-geregistreerd).

Redactie Legaltree