Legaltree haalt nieuwe arbeidsrechtpartner in huis: specialist flexibele arbeidsrelaties Joyce Snijder

Joyce SnijderRedactie Legaltree

10 januari, 2023

Joyce Snijder is per 1 januari 2023 toegetreden als partner tot Legaltree. Ze brengt bijna 15 jaar arbeidsrechtervaring mee, waaronder ruime expertise op het gebied van flexibele arbeidsrelaties en zzp’ers. Dit specialisme sluit goed aan bij de arbeidsrechtpraktijk van Legaltree en maakt deze nog completer.

Managing partner Sander Oorthuys: ‘Met de komst van Joyce halen we een belangrijk specialisme in huis. In onze corporate praktijk krijgen bedrijven steeds vaker te maken met flexibele arbeidsrelaties en alle afwijkende regelingen en complicaties die daarbij horen. Joyce is echt een expert op dat vlak en maakt onze arbeidsrechtpraktijk daardoor nog completer.’

Joyce is ontzettend blij met haar overstap naar Legaltree: ‘Mijn cliënten kan ik persoonlijk blijven bijstaan. Bij Legaltree is iedere advocaat behalve partner ook ondernemer. Dat ondernemerschap biedt mij veel vrijheid, terwijl ik toch omringd word door ervaren advocaten met specialistische kennis, op wie ik een beroep kan doen wanneer de zaak dat nodig heeft.’

Over Joyce Snijder

Joyce werkte van 2008 tot 2022 als advocaat bij het Utrechtse Wijn & Stael advocaten.
Per 1 januari 2023 is ze als partner verbonden aan Legaltree.

Joyce begeleidt ondernemingen, non-profitorganisaties en hoger management bij complexe vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht en de inzet van flexibele arbeidskrachten en zzp’ers. Meer informatie over Joyce is te vinden op haar persoonlijke pagina Joyce Snijder – Legaltree Advocaten.

Over de auteurs


Joyce Snijder

Joyce is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en is expert op het gebied van flexibele arbeidsrelaties. In haar praktijk adviseert en onderhandelt ze en indien nodig en procedeert ze ook voor haar cliënten.

Redactie Legaltree