Publicatie Legaltree in toonaangevende internationale gids over merkenrecht

Redactie LegaltreeLegaltree

19 mei, 2015

Author not found.

De actuele stand van zaken op het gebied van het merkenrecht in Nederland is vastgelegd door Legaltree-partner Olav Schmutzer in The International Comparative Legal Guide to: Trade Marks 2015.

Juridische experts uit 42 landen/jurisdicties werden geselecteerd om bij te dragen aan deze gids, die wordt uitgegeven door Global Legal Group Ltd te Londen. Op basis van diverse vragen – verdeeld over 17 thema’s – wordt het merkenrecht op praktische wijze vanuit verschillende rechtssystemen bezien.

Schmutzer behandelt het Nederlandse deel. U kunt zijn Engelstalige bijdrage vinden op  ICLG. Hieronder treft u de PDF versie aan.

Legaltree en kennis

Als vooruitstrevend kantoor delen partners van Legaltree relevante kennis pro-actief met de markt. The International Comparative Legal Guide to: Trade Marks 2015 biedt actuele en praktische vergelijkende juridische informatie over het auteursrecht op basis van een Vraag & Antwoord-formaat. De gids biedt zo een goede vergelijking tussen verschillende juridische systemen wereldwijd. Wilt u op de hoogte gehouden worden van relevante juridische kennis op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, zoals het merkenrecht, meldt u dat dan bij Olav.Schmutzer@legaltree.nl.

Over de auteurs

http://www.iclg.co.uk/firms/legaltree/olav-schmutzer 

cpt?