Publicatie Legaltree in toonaangevende internationale gids over merkenrecht

De actuele stand van zaken op het gebied van het merkenrecht in Nederland is vastgelegd door Legaltree-partner Olav Schmutzer in The International Comparative Legal Guide to: Trade Marks 2015.

Juridische experts uit 42 landen/jurisdicties werden geselecteerd om bij te dragen aan deze gids, die wordt uitgegeven door Global Legal Group Ltd te Londen. Op basis van diverse vragen – verdeeld over 17 thema’s – wordt het merkenrecht op praktische wijze vanuit verschillende rechtssystemen bezien.

Schmutzer behandelt het Nederlandse deel. U kunt zijn Engelstalige bijdrage vinden op  ICLG. Hieronder treft u de PDF versie aan.

Legaltree en kennis

Als vooruitstrevend kantoor delen partners van Legaltree relevante kennis pro-actief met de markt. The International Comparative Legal Guide to: Trade Marks 2015 biedt actuele en praktische vergelijkende juridische informatie over het auteursrecht op basis van een Vraag & Antwoord-formaat. De gids biedt zo een goede vergelijking tussen verschillende juridische systemen wereldwijd. Wilt u op de hoogte gehouden worden van relevante juridische kennis op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, zoals het merkenrecht, meldt u dat dan bij Olav.Schmutzer@legaltree.nl.

Over de auteurs

http://www.iclg.co.uk/firms/legaltree/olav-schmutzer