Medeoprichter Legaltree Ard van der Steur benoemd tot minister van Veiligheid en Justitie

Redactie LegaltreeLegaltree

20 maart, 2015

Author not found.

Ard van der Steur, een van de oprichters van het Leidse advocatenkantoor Legaltree, wordt vandaag benoemd tot minister van Veiligheid en Justitie. Advocatenkantoor Legaltree heeft in 2008 als eerste advocatenkantoor in Nederland het nieuwe werken volledig in zijn organisatiemodel doorgevoerd. Legaltree heeft een unieke organisatiestructuur en -cultuur, waarin de vrijheid om te excelleren voor de advocaten en persoonlijk contact met de cliënten centraal staan.

Medeoprichter Sander Oorthuys: “Ard heeft in belangrijke mate vorm gegeven aan ons innovatieve advocatenkantoor. Het vervult ons met grote trots dat hem de zware taak van het ministerschap wordt toevertrouwd. Wij kennen Ard als een uitstekend en hardwerkend advocaat en, bovenal, een heel plezierige collega en warme persoonlijkheid. Met zijn scherpzinnige geest heeft hij niet alleen veel cliënten geholpen en ons advocatenkantoor op vernieuwende leest geschoeid, ook heeft hij, in zijn periode in de Tweede Kamer, de beroepsgroep stevig uitgedaagd om verder te werken aan kwaliteitsverbetering. We wensen hem veel succes en wijsheid bij de vervulling van zijn nieuwe belangrijke taak.”

Over Legaltree

Advocatenkantoor Legaltree uit Leiden heeft de juridische dienstverlening op innovatieve wijze opnieuw vormgegeven. Legaltree heeft vanaf de oprichting in 2008 een unieke organisatiestructuur en -cultuur, waarin de vrijheid om te excelleren voor de advocaten en persoonlijk contact met de cliënten centraal staan. Legaltree werkt onder het motto ‘Quality is personal’.

Legaltree bestaat exclusief uit advocaten met minimaal 10 jaar ervaring. Legaltree garandeert cliënten 100% aandacht op partnerniveau en verzekert een uitstekende kwaliteit van dienstverlening. Legaltree streeft naar de hoogste klanttevredenheid in Nederland. Legaltree wordt gevormd door ruim 20 partners die – individueel en als team – maatwerk leveren aan nationale en internationale cliënten.

cpt?