Legaltree bereidt cliënten voor op de WAB

Redactie Legaltree

15 november, 2019

Per 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (“WAB”) in werking en verandert er veel op het gebied van werkgeven en werknemen. Op vrijdag 8 november vond dan ook de jaarlijkse Legaltree cliëntendag plaats in het Kunstmuseum Den Haag met als thema “Werk na 2020: geven en nemen”. Legaltree partners Marjolein Westerbeek en Olga van Beijeren presenteerden de belangrijkste wijzigingen voortvloeiend uit de WAB.

Het arbeidsrechtelijk programma werd vervolgd met vier workshops (ZZP: wat moet je er mee?, Aansprakelijkheid voor letselschade tijdens het werk: van feestjes en gebroken benen, Fraude door werknemers: aanpak en onderzoek, Het wel en wee van werknemers in M&A). Aan het eind van de middag verscheen het allereerste exemplaar van het boek “IE in Bedrijf deel 6 – Inbreuk op IE-rechten” mede geschreven door Legaltree partner Marjolein Driessen.

Na een gevarieerd inhoudelijk programma was het tijd voor de kers op de taart van deze prachtige dag: een rondleiding door de indrukwekkende Monet-tentoonstelling!

Partners Legaltree (Cliëntendag 8 november 2019)

Partners Legaltree (Cliëntendag 8 november 2019)

Over de auteur


Redactie Legaltree